Søren Munch, Administrerende Direktør i Danmark, forlader Teknos

Søren Munch, Administrerende Direktør for Teknos A/S i Danmark, har besluttet at forlade virksomheden for at forfølge nye muligheder uden for Teknos. 

Søren kom til Teknos A/S som Administrerende Direktør i marts 2020. Han har med succes ledet Teknos A/S’ organisation gennem pandemien og råvarekrisen. 

 ”Jeg takker Søren for hans bidrag til Teknos A/S’ forretning og organisation. I de seneste to år, hvor han har arbejdet for virksomheden, har han været i stand til at tage Teknos’ familie-kultur til sig og ydermere styrke den i organisationen i Danmark. Jeg ønsker ham held og lykke i hans fremtidige bestræbelser,” siger Paula Salastie CEO og ejer af Teknos Group Oy. 

”Fra dag ét er jeg blevet taget rigtig godt imod af det lokale team, og jeg har nydt samarbejdet med både lokale og globale kolleger. Jeg er meget tilfreds med udviklingen af den danske organisation og af forretningen i Danmark gennem de seneste to år. Jeg vil nu drage videre til nye udfordringer og ønsker alle mine kolleger i Teknos held og lykke i fremtiden,” siger Søren. 

Søgningen efter Sørens efterfølger er sat i værk. Sameli Hakola, COO for Teknos Group Oy, er indtil videre udnævnt til interim Administrerende Direktør hos Teknos A/S. 
  
Mere information: 
Sameli Hakola
Tel: +358 44 2316 184