varastotyöntekijöitä kausi- ja kesätöihin

Sijainti: Rajamäki, Suomi

Palkkaamme vuosittain yli 70 kausi- ja kesätyöntekijää tehtaillemme Pitäjänmäelle ja Rajamäelle. Etsimme kausi- ja kesätyöntekijöitä keväälle ja kesälle 2021 erilaisiin tehtäviin, kuten tuotekehitykseen, maalinvalmistukseen, varastotyöhön, kunnossapitoon, laadunvalvontaan sekä erilaisiin toimistotehtäviin, kuten tilaustenkäsittelyyn ja vientiin. Teknos tarjoaa uransa alussa oleville nuorille, opiskelijoille ja vastavalmistuneille lukuisia mahdollisuuksia. Tarjoamme myös kansainvälisen trainee-ohjelman opintonsa loppusuoralla oleville maisteriopiskelijoille. 

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

kausi- ja kesätöihin Rajamäen keskusvarastolle määräaikaiseen työsuhteeseen keväälle ja kesälle 2021.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat myyntivaraston ja raaka-ainevaraston työtehtävät. Työ sisältää monipuolisesti varaston eri tehtäviä, kuten kuorman purkua ja lastausta, tuotteiden tarkistusta ja hyllytystä sekä asiakastilausten keräystä. Työ on kaksivuorotyötä.

Voit olla etsimämme henkilö, jos:

  • Sinulla on positiivinen asenne ja olet vastuullinen sekä oma-aloitteinen.
  • Turvallisuus ja jatkuva parantaminen näkyvät sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi. Haluamme Teknoksella parantaa jatkuvasti toimintaamme ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia.
  • Olet täysi-ikäinen.
  • Kykenet ja haluat työskennellä myös fyysisissä työtehtävissä.
  • Pystyt työskentelemään suomen kielellä. 
  • Omaat tietotekniikan perustaidot.
  • Kokemus/koulutus logistiikka-alalta ja trukilla ajamisesta katsotaan eduksi.
  • Lean-perusosaaminen katsotaan eduksi.

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen varastotyön saloihin. Lisäksi apunasi ovat ammattitaitoiset työkaverit. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, kuntosalin sekä laajat työterveyden palvelut.

Työsuhde määräaikainen elokuun loppuun. Palkkaamme useampia varastotyöntekijöitä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tammi-toukokuussa.

Onko tässä sinun seuraava työpaikkasi?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana, joten hae paikkaa mahdollisimman pian oheisella hakulomakkeella, kuitenkin viimeistään 28.2.2021.

HAE NYT

Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.  

Kuinka voit ottaa yhteyttä? 

Kysymyksiisi vastaa Rajamäen varastopäällikkö Harri Laurila, +358 408 400 332. Harriin saat parhaiten yhteyden soittamalla keskiviikkoisin klo 12 – 13.