Laborantti laadunvalvonnan kesätöihin

Rajamäki, Suomi

Palkkaamme vuosittain yli 80 kausi- ja kesätyöntekijää tehtaillemme Pitäjänmäelle ja Rajamäelle. Teknos tarjoaa uransa alussa oleville nuorille, opiskelijoille ja vastavalmistuneille lukuisia mahdollisuuksia. Etsimme kausi- ja kesätyöntekijöitä keväälle ja kesälle 2022 erilaisiin tehtäviin, kuten tuotantoon, laadunvalvontaan sekä erilaisiin toimistotehtäviin, kuten asiakaspalveluun ja tekniseen palveluun. Tarjoamme myös kansainvälisen trainee-ohjelman opintonsa loppusuoralla oleville maisteriopiskelijoille. 

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme 

LABORANTTEJA LAADUNVALVONNAN KESÄTÖIHIN  

Rajamäen tehtaallemme jauhe- ja nestemaalituotantoon. 

Tehtävän tarkoituksena on tuotteidemme laadun varmistaminen. Tulet työskentelemään joko jauhemaalituotannon tai nestemaalituotannon käyttölaboratoriossa.  

Laborantin työtehtäviin kuuluvat näytteiden otot, mittaukset ja analysoinnit erilaisilla menetelmillä. Lisäksi teet esimerkiksi tuotantosävytyksiä, raaka-aineiden analysointia ja tulosten kirjaamista järjestelmäämme. Työtehtäviisi kuuluu myös laboratorion siistinä pitäminen ja erilaiset puhdistukset. Toivommekin työtavoiltasi siisteyttä ja tarkkuutta. Työssä tehdään yhteistyötä eri osastojen kanssa, kuten esimerkiksi tuotannon ja tutkimuksen kanssa. Työ on osastosta riippuen joko kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä. 

Odotamme sinulta

  • Opiskelet laboratorio- tai kemian alaa. Voit myös olla jo valmistunut.  
  • Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää. 
  • Omaat hyvät yhteystyötaidot, joita vaaditaan esimerkiksi eri osastojen kanssa työskentelyssä. 
  • Toivomme, että tartut mielelläsi ripeästi toimeen etkä hätkähdä paineen alla työskentelyä.  
  • Sinulla on hyvät matemaattiset taidot ja looginen päättelykyky, joita tarvitset esimerkiksi lisäyksiä laskiessa. 
  • Työvuorot voivat vaihdella, joten eduksi katsotaan joustava asenne työvuorojen suhteen.     

Arvostamme

  •   Hyviä IT-taitoja ja aiempaa kokemusta IFS-järjestelmän käytöstä. 
  • Aiempaa työkokemusta laboratoriossa työskentelystä tai kemian alalta.

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta alaltasi. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi apunasi ovat ammattitaitoiset työkaverit.  

Tarjoamme sinulle:  

Teknos on kasvava ja kehittyvä yritys mielenkiintoisessa vaiheessa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, luovuus ja sisukkuus, jotka näkyvät päivittäisessä tekemisessämme. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, kuntosalin sekä kattavat työterveyden palvelut. Haluamme tukea henkilöstömme hyvinvointia monin eri tavoin ja Teknos on savuton työpaikka.        

Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuun lopussa 2022. Työntekopaikka sijaitsee Rajamäellä.   

Kuulostaako sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022 mennessä oheisella hakulomakkeella. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

HAE TÄSTÄ


Kuinka voit ottaa yhteyttä? Kysymyksiisi vastaavat laadunvalvonnan esihenkilöt Sanna Räisänen ja Marko Hintsala. Tavoitat heidät joko puhelimitse puh. +358 950609660 / Sanna tai +358 950609663 / Marko taikka sähköpostitse etunimi.sukunimi@teknos.com.


Millaista Teknoksella on olla kesätöissä? Lue viime kesän kesätyöntekijöidemme kokemuksista tästä artikkelista