Säsongsanställd butiksmedarbetare

Till Teknos färgbutik i Helsingborg söker vi nu efter säsongsanställd butiksmedarbetare

Tjänsten är en 6-månaders säsongsanställning, med chans till förlängning, på 50 %. Under sommarmånaderna kommer omfattningen att vara 100 %.  

I Teknos butik i Helsingborg arbetar idag 2 personer med försäljning av måleriprodukter till yrkesverksamma inom branschen men även till privatpersoner.

I rollen som butiksmedarbetare ska du sälja och rådgöra om måleriprodukter, bryta färg, hantera kassa- och betalhantering, lägga order, plocka och ta emot varor samt säkerställa att butiken är ren och fräsch.

Du kommer även att arbeta med att köra ut färg och annat material till våra kunder, där ingår att bära in färg till respektive arbetsplats, det jobbet kan vara relativt tungt och innebär ganska mycket bärande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och att du har en bakgrund inom måleribranschen.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Lars Sjöström på tfn: 042-453 91 21 eller via epost: lars.sjostrom[@]teknos.com.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast den 2021-05-09. Din ansökan skickar du via e-post: lars.sjostrom[@]teknos.com

Skicka in din ansökan

Skicka in din ansökan till Butikschef Lars Sjöström.

lars.sjostrom@teknos.com