tutkimuspäällikkö

Sijainti: Nurmijärvi, Suomi

Teknos on kansainvälinen maalivalmistaja, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Teknoksen liikevaihto vuonna 2019 oli 398 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1800 henkeä. Teknos on johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknos on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Teknos tekee maailmasta kestävämmän kehittämällä teknisesti edistyksellisiä pinnoiteratkaisuja, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, suojaamaan pintoja ja pidentämään niiden käyttöikää. Me uskomme, että yrityksen henkilökunta on tärkeä menestystekijä. Yrityskulttuurimme pohjautuu vahvasti perheyrityksen arvoihin; kuuntelemme työntekijöitämme ja rohkaisemme oma-aloitteisuuteen. Osaava henkilöstö on avainasemassa luomassa uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Teknos on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja kasvustrategiamme on vahva myös tulevaisuudessa.

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

TUTKIMUSPÄÄLLIKKÖÄ

vetämään 14 jauhemaaliosaajan tuotekehitystiimiä Rajamäelle Teknos Suomen tutkimus- ja tuotekehitystoimintoon.

Teknoksella pyrimme aina löytämään asiakkaillemme parhaat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Tutkimuspäällikkönä vastaat Teknos Oy:n jauhemaalien tuotekehityksestä. Haet tiimisi kanssa innovatiivisia ratkaisuja ja raaka-aineita uusien maalien ja pinnoitteiden kehittämiseksi. Lisäksi tiimisi ylläpitää ja kehittää olemassa olevia tuotteitamme.

Tiimiisi kuuluu tuotekehityskemistejä ja laborantteja. Heidän vahvuuksiaan ovat kehitysosaamisen lisäksi asiakaslähtöisyys ja raudanluja osaaminen koko jauhemaalien tuotantoketjussa. Ryhmänä vuorovaikutatte aktiivisesti myynnin kanssa Suomessa ja kansainvälisesti, ja kemistit ovat usein myynnin tukena asiakastapaamisissa. Innostunut ja yhteen hiileen puhaltava tiimisi työskentelee Teknos Oy:n uusimmissa tiloissa Rajamäen tehtaan yhteydessä ja osallistuu myös tuotanto- ja laadunvarmistusprosessien kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun. Tutkimuspäällikkönä koordinoit projekti- ja tukitehtävien etenemistä ja johdat tiimiäsi osana Teknos-perhettä. Käyt tiimiläistesi kanssa jatkuvaa vuoropuhelua, asetat tavoitteita ja seuraat säännöllisesti niiden saavuttamista.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Suomen sekä Teknos Groupin tutkimus- ja tuotekehitystiimien kanssa sekä muiden suomalaisten ja kansainvälisten Teknos-sidosryhmien kanssa. Raportoit Teknos Oy:n tutkimus- ja tuotekehitysjohtajalle.

Odotamme sinulta:

 • Ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
 • Kokemusta kemianteollisuudesta
 • Määrätietoista ja rohkeaa, huipputiimille sopivaa johtamisotetta. Sinä ja tiimisi viette asiat maaliin!
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa, ja tunnistat ihmisten vahvuudet. Pystyt tukemaan kollegojasi kehittymään ja luot ympärillesi hyvän työilmapiirin.
 • Analyyttista ja järjestelmällistä otetta. Näet metsän ja puut.
 • Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi - suullisesti ja kirjallisesti.

Tehtävässä menestymisessä on eduksi:

 • Kokemus esihenkilötyöstä
 • Kokemus tutkimuksen ja tuotekehityksen tehtävistä
 • Kokemus projektijohtamisesta
 • Tuotteiden loppukäyttäjien ja heidän prosessiensa tuntemus
 • Kokemus myynti- ja asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Me tarjoamme sinulle:

Timanttisen työyhteisön. Tiimisi on innostunut ja kaikki tukevat toisiaan. Teknos on työnantajana joustava ja ketterä perheyritys, jossa työntekijöistä välitetään. Työaikasi ovat joustavat ja sinulla on mahdollisuus tehdä osittain etätöitä.

Tutkimuspäällikkönä pääset työskentelemään Teknoksen laadukkaiden ja edistyksellisten tuotteiden kanssa ja rakentamaan kanssamme kestävämpää maailmaa suomalaisessa, kasvavassa perheyrityksessä. Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja monipuolisen roolin.

Liittyessäsi Teknokseen liityt maailmanlaajuisesti toimivaan perheyritykseen, jossa on ystävällinen ja lämmin työilmapiiri ja jossa henkilöstön mielipiteitä arvostetaan. Sinulla on ammattitaitoisen ja kansainvälisen tiimin tuki kasvavassa yrityksessä. Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, luovuus ja sisukkuus, jotka näkyvät päivittäisessä tekemisessämme. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun, henkilöstöravintolan, kuntosalin, kattavat työterveyden palvelut ja halutessasi autoedun. Haluamme tukea henkilöstömme hyvinvointia monin eri tavoin ja Teknos on savuton työpaikka.

Työsuhde on vakituinen ja se alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työntekopaikkasi sijaitsee toimitiloissamme Rajamäellä.

Onko tässä sinun seuraava työpaikkasi?

Hae paikkaa viimeistään 13.12.2021 oheisella hakulomakkeella ja liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkapyyntösi. 

HAE TÄSTÄ
 
Lisätietoa tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Minna Väkevä puhelimitse perjantaina 3.12.2021 klo 14:30-16:00 (puh. 044 544 5694) tai sähköpostitse (minna.vakeva@teknos.com).