Maalinvalmistajia

Sijainti: Rajamäki

Teknos on kansainvälinen maalivalmistaja, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Teknoksen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 408 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkeä. Teknos on johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknos on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Teknos tekee maailmasta kestävämmän kehittämällä teknisesti edistyksellisiä pinnoiteratkaisuja, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, suojaamaan pintoja ja pidentämään niiden käyttöikää. Me uskomme, että yrityksen henkilökunta on tärkeä menestystekijä. Yrityskulttuurimme pohjautuu vahvasti perheyrityksen arvoihin; kuuntelemme työntekijöitämme ja rohkaisemme oma-aloitteisuuteen. Osaava henkilöstö on avainasemassa luomassa uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Teknos on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja kasvustrategiamme on vahva myös tulevaisuudessa.

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme 

MAALINVALMISTAJIA

Rajamäen nestemaaliosaston tuotantotehtäviin kevään 2021 sesonkiin.  

Haemme Nurmijärvelle Rajamäen tehtaallemme nestemaaliosaston tuotantotehtäviin maalinvalmistajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat tammikuussa ja päättyvät elokuussa.

Työskentely tapahtuu vuorotyönä. Maalinvalmistajan tehtäviin kuuluvat pakkauskoneiden, valmistuslaitteiston ja annostelujärjestelmien käyttö sekä prosessin ohjaus.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Olet vastuullinen sekä oma-aloitteinen.
  • Turvallisuus ja jatkuva parantaminen näkyvät sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi. Me haluamme Teknoksella parantaa jatkuvasti toimintaamme ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia.
  • Kykenet ja haluat työskennellä myös fyysisissä työtehtävissä, kuten esimerkiksi nostot ja annostelut. Maalinvalmistajan työ voi olla ajoittain fyysistä.
  • Olet iältäsi vähintään 18-vuotias ja omaat hyvän suomenkielen taidon.

Arvostamme:

  • Kemian alan ja/tai automaatioprosessien tuntemusta.
  • Aiempaa työkokemusta tuotannossa / teollisuudessa.
  • Tietotekniikan perustaitoja.
  • Lean-perusosaamista.

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen maalinvalmistamisen saloihin. Lisäksi apunasi ovat osaavat ja innostavat työkaverit. 

Tarjoamme sinulle:

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin ja kattavat työterveyden palvelut.  

Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat tammikuussa ja päättyvät elokuussa 2021.

 

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.11.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella.

Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelosi.

HAE NYT

Kuinka voit ottaa yhteyttä?

Kysymyksiisi vastaa Rajamäen nestemaalituotannon tuotantopäällikkö Elina Hanhisuanto, puh. +358 43 827 1169.  Elinaan saat parhaiten yhteyden soittamalla joko torstaina 19.11 klo 11-12 tai torstaina 26.11 klo 11-12. Muina aikoina HR-koordinaattori Mari Jylhä, puh. +358 45 788 18728 vastaa tiedusteluihin.  Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla.