Laborantti

Sijainti: Rajamäki, Suomi

Teknos on kansainvälinen maalivalmistaja, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Teknoksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 384 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1800 henkeä. Teknos on johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknos on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Teknos tekee maailmasta kestävämmän kehittämällä teknisesti edistyksellisiä pinnoiteratkaisuja suojaamaan pintoja ja pidentämään niiden käyttöikää. Se toimii aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Me uskomme, että yrityksen henkilökunta on tärkeä menestystekijä. Yrityskulttuurimme pohjautuu vahvasti perheyrityksen arvoihin; kuuntelemme työntekijöitämme ja rohkaisemme oma-aloitteisuuteen. Osaava henkilöstö on avainasemassa luomassa uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Teknos on sitoutunut vahvaan kasvustrategiaan myös tulevaisuudessa. 

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

LABORANTTIA LAADUNVALVONTAAN

Rajamäen tehtaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Tehtävän tarkoituksena on tuotteidemme laadun varmistaminen. Tulet työskentelemään nestemaalituotannon käyttölaboratoriossa. Laborantin työtehtäviin kuuluvat näytteiden otot, mittaukset ja analysoinnit erilaisilla menetelmillä. Lisäksi teet esimerkiksi tuotantosävytyksiä, raaka-aineiden analysointia ja tulosten kirjaamista järjestelmäämme. Työtehtäviisi kuuluu myös laboratorion siistinä pitäminen ja erilaiset puhdistukset. Toivommekin työtavoiltasi siisteyttä ja tarkkuutta. Työssä tehdään yhteistyötä eri osastojen kanssa, kuten esimerkiksi tuotannon ja tutkimuksen kanssa. Työ on kaksi -tai kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta

  • Laborantin tai kemian alan koulutusta
  • Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi
  • Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
  • Omaat hyvät yhteistyötaidot, joita vaaditaan esimerkiksi eri osastojen kanssa työskentelyssä
  • Toivomme, että tartut mielelläsi ripeästi toimeen etkä hätkähdä paineen alla työskentelyä
  • Sinulla on hyvät matemaattiset taidot ja looginen päättelykyky, joita tarvitset esimerkiksi lisäyksiä laskiessa
  • Työvuorot voivat vaihdella, joten eduksi katsotaan joustava asenne työvuorojen suhteen
  • Arvostamme hyviä IT-taitoja ja aiempaa kokemusta IFS-järjestelmän käytöstä.  

Tarjoamme sinulle 

Teknos on kasvava ja kehittyvä yritys mielenkiintoisessa vaiheessa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, luovuus ja sisukkuus, jotka näkyvät päivittäisessä tekemisessämme. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, kuntosalin sekä kattavat työterveyden palvelut. Haluamme tukea henkilöstömme hyvinvointia monin eri tavoin ja Teknos on savuton työpaikka. 
Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat tammikuun alussa ja päättyvät elokuun lopussa 2022. Työntekopaikka sijaitsee Rajamäellä.

 

Kuulostaako sinulle sopivalta työpaikalta? 

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.12.21 mennessä oheisella hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. 

HAE TÄSTÄ

Kuinka voit ottaa yhteyttä? 
Kysymyksiisi vastaa laadunvalvonnan esihenkilö Marko Hintsala. Tavoitat hänet puhelimitse puh. +358 950609663.