Laborantti laadunvalvontaan

Rajamäki, Suomi

Teknos on kansainvälinen maalivalmistaja, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Teknoksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 384 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1800 henkeä. Teknos on johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknos on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Teknos tekee maailmasta kestävämmän kehittämällä teknisesti edistyksellisiä pinnoiteratkaisuja suojaamaan pintoja ja pidentämään niiden käyttöikää. Se toimii aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Me uskomme, että yrityksen henkilökunta on tärkeä menestystekijä. Yrityskulttuurimme pohjautuu vahvasti perheyrityksen arvoihin; kuuntelemme työntekijöitämme ja rohkaisemme oma-aloitteisuuteen. Osaava henkilöstö on avainasemassa luomassa uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Teknos on sitoutunut vahvaan kasvustrategiaan myös tulevaisuudessa. 

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme  

LABORANTTIA LAADUNVALVONTAAN

Rajamäen tehtaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Tehtävän tarkoituksena on tuotteidemme laadun varmistaminen. Tulet työskentelemään jauhemaalituotannon käyttölaboratoriossa. Laborantin työtehtäviin kuuluvat näytteiden otot, mittaukset ja analysoinnit erilaisilla menetelmillä. Lisäksi teet esimerkiksi tuotantosävytyksiä, raaka-aineiden analysointia ja tulosten kirjaamista järjestelmäämme. Työtehtäviisi kuuluu myös laboratorion siistinä pitäminen ja erilaiset puhdistukset. Toivommekin työtavoiltasi siisteyttä ja tarkkuutta. Työssä tehdään yhteistyötä eri osastojen kanssa, kuten esimerkiksi tuotannon ja tutkimuksen kanssa. Työ on kolmivuorotyötä. 

Odotamme sinulta   

  • Laborantin tai kemian alan koulutusta. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. 
  • Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää. 
  • Omaat hyvät yhteystyötaidot, joita vaaditaan esimerkiksi eri osastojen kanssa työskentelyssä.
  • Toivomme, että tartut mielelläsi ripeästi toimeen etkä hätkähdä paineen alla työskentelyä. 
  • Sinulla on hyvät matemaattiset taidot ja looginen päättelykyky, joita tarvitset esimerkiksi lisäyksiä laskiessa. 
  • Työvuorot voivat vaihdella, joten eduksi katsotaan joustava asenne työvuorojen suhteen.  
  • Arvostamme hyviä IT-taitoja ja aiempaa kokemusta IFS-järjestelmän käytöstä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, kuntosalin sekä laajat työterveyden palvelut.

Teknoksella sinulla on myös:  

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä tekemistämme. Työssämme korostetaan henkilöstömme osaamista, tuotteidemme korkeaa laatua ja yhtiön arvoja.  

Innostuneet ja motivoituneet tiimit: Henkilöstömme on erittäin osaava. Organisaatiomme on monipuolinen ja kansainvälinen, ja toimimme tiiminä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.  

Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit kehittää osaamistasi. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittymisesi tueksi urasi jokaisessa vaiheessa. 

Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Eettiset periaatteemme kattavat sekä ihmiset että ympäristön. Pyrimme aina kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.  

Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat mahdollisimman pian ja päättyvät elokuun lopussa 2022. Työntekopaikka sijaitsee Rajamäellä. Teknos on savuton työpaikka.

Kuulostaako sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.9.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

HAE TÄSTÄ

Kuinka voit ottaa yhteyttä?

Kysymyksiisi vastaa laadunvalvonnan esihenkilö Sanna Räisänen. Tavoitat hänet puhelimitse puh. +358 950609660.