tilaustenkäsittelijä

Sijainti: Helsinki, Suomi

Teknos on kansainvälinen maalivalmistaja, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa. Teknoksen liikevaihto vuonna 2019 oli 398 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1800 henkeä. Teknos on johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknos on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Teknos tekee maailmasta kestävämmän kehittämällä teknisesti edistyksellisiä pinnoiteratkaisuja, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, suojaamaan pintoja ja pidentämään niiden käyttöikää. Me uskomme, että yrityksen henkilökunta on tärkeä menestystekijä. Yrityskulttuurimme pohjautuu vahvasti perheyrityksen arvoihin; kuuntelemme työntekijöitämme ja rohkaisemme oma-aloitteisuuteen. Osaava henkilöstö on avainasemassa luomassa uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Teknos on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja kasvustrategiamme on vahva myös tulevaisuudessa.   

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ

Teknos Oy:lle Pitäjänmäkeen.

Tässä työtehtävässä vastaanotat asiakkailtamme tilauksia, tallennat ja seuraat niitä. Mahdollistat sujuvan ja laadukkaan asiakaskokemuksen aktiivisella ja asiakaspalveluhenkisellä otteellasi.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat asiakastilausten käsittely ja toimitusten seuranta sekä varmistaminen. Lisäksi hoidat asiakkaan perustietojen päivittämistä ja ylläpitoa, sekä käsittelet asiakaspalautuksia ja reklamaatioita.  Esihenkilönäsi toimii asiakaspalvelupäällikkö ja olet osa Teknos Oy:n asiakaspalvelutiimiä.

Toimit yhteistyössä muun muassa myynnin, tuotannon, lähettämön, viennin ja talouden kanssa. 

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tarkkaa työskentelyotetta ja paineensietokykyä
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja organisointitaitoja
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kykyä omaksua uusia järjestelmiä

Eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus järjestelmiemme, kuten IFS, O365 ja Salesforcen käyttämisestä
  • Aiempi kokemus tilausten käsittelystä
  • Aiempi kokemus tai koulutus pintakäsittelyn alalta

Tarjoamme sinulle:  

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin ja liikuntaryhmät sekä kattavat työterveyden palvelut. 

Työsuhde on määräaikainen, joka alkaa helmi-maaliskuussa sopimuksen mukaan ja päättyy elokuussa 2021. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. 

 

 

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi?  

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 18.tammikuuta 2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

HAE NYT

Kuinka voit ottaa yhteyttä?  

Asiakaspalvelupäällikkö Tuire Harju, puh. 09 50609296 vastaa mielellään kysymyksiisi. Saat hänet parhaiten kiinni perjantaina 8.1. klo 10-12. Voit tutustua meihin paremmin Teknoksen kotisivuilla.