Till vår kommande butik i Umeå söker vi färgstarka butiksmedarbetare!

Under hösten 2022 kommer Teknos att etablera en ny butik i Umeå vilket är en satsning för Teknos Sverige. De norra delarna av Sverige är en viktig marknad och därav att Teknos satsar i Umeå. Butiken kommer att vara kombinerad med en lagerdel. Att ha en lagerverksamhet i norra delen av landet ger oss möjligheten att snabbt leverera till våra kunder över hela Sverige.

I butiken bedrivs försäljning av måleriprodukter till yrkesverksamma inom branschen men även till privatpersoner. I rollen som butikssäljare ska du sälja och rådgöra om måleriprodukter, bryta färg, hantera kassa- och betalhantering, lägga order, ta emot, plocka och skicka varor samt säkerställa att butiken är ren och fräsch.

I rollen som butiksmedarbetare kommer du att köra ut färg med mera till våra kunder, där det även ingår att bära in färgen till respektive arbetsplats. Det jobbet kan vara relativt tungt och innebär ganska mycket bärande.

Vem är du?

Som person är du öppen, framåt, serviceinriktad och kundorienterad. Du har lätt att lära dig nya uppgifter och har inga problem att ta ansvar och kan skapa driv i ditt eget arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och att du har en bakgrund inom måleribranschen. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande roll i ett internationellt och marknadsledande företag där du blir en del av ett framgångsrikt team. Vi är ett kundorienterat företag med fokus på hållbarhet, service och kvalitet och vi erbjuder dig ett arbete på ett företag som präglas av öppenhet, samarbete, god kamratanda och korta beslutsvägar.

Omfattning

Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Sales Manager Jonnie Tanned 072–5616669. Din ansökan, innehållande personligt brev och CV vill vi ha senast den 12 augusti 2022, urval och intervjuer sker löpande.

Du söker tjänsten via vårt rekryteringssystem: teknos.solaforce.com/app/external/jobs/265?source=CAREER_SITE

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av teknos-familjen

Välkommen med din ansökan! Du skickar in den via vårt rekryteringssystem Solaforce. Följ länken nedan.

Ansök här