Till vår kommande butik i Umeå söker vi en färgstark Butikschef!

Under hösten 2022 kommer Teknos att etablera en ny butik i Umeå vilket är en satsning för Teknos Sverige. De norra delarna av Sverige är en viktig marknad och därav att Teknos satsar i Umeå. Butiken kommer att vara kombinerad med en lagerdel. Att ha en lagerverksamhet i norra delen av landet ger oss möjligheten att snabbt leverera till våra kunder över hela Sverige.

Som butikschef på Teknos kombinerar du arbete i butik/lager med ansvar för att leda och motivera dina medarbetare till att nå goda resultat och samtidigt ge kunden bästa möjliga service. Du ansvarar för den övergripande driften av butiken med tillhörande lager och planerar och följer upp det dagliga arbetet samt har personal- och arbetsmiljöansvar för butikens medarbetare.

Du blir en av våra sju butikschefer i Sverige och ansvarar för fyra medarbetare och rapporterar till Sales Manager för Teknos Butiker.

Vem är du?

Som person är du en driven och positiv problemlösare med hög servicekänsla. Du trivs i en miljö där det händer mycket under en arbetsdag och kan snabbt fatta självständiga beslut när situationen kräver det. Att sätta laget före jaget är en bra grundinställning samtidigt har du inga problem att ta ansvar och kan skapa driv i ditt eget arbete. Du är en god förebild och lever upp till våra värdeord; Kreativa, Uthålliga och Rättvisa.

Du som söker har lägst gymnasieutbildning inom handel/ekonomi alternativt relevant yrkesutbildning. För att passa i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av ledarskap från liknande tjänster och/eller erfarenhet från färgbranschen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, datorvana och behärskar MS Office. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande roll i ett internationellt och marknadsledande företag där du blir en del av ett framgångsrikt team. Vi är ett kundorienterat företag med fokus på hållbarhet, service och kvalitet och vi erbjuder dig ett arbete på ett företag som präglas av öppenhet, samarbete, god kamratanda och korta beslutsvägar.

Omfattning

Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Sales Manager Jonnie Tanned 072–5616669 eller Sales Director Martin Karlsson 070-5728204. Din ansökan, innehållande personligt brev och CV vill vi ha senast den 12 augusti 2022, urval och intervjuer sker löpande.

Du söker tjänsten via vårt rekryteringssystem: teknos.solaforce.com/app/external/jobs/264?source=CAREER_SITE

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av Teknos-familjen

Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem Solaforce. Följ länken nedan:

Ansök nu