Įspūdžiai iš baldų gamintojų & ir tiekėjų parodos Kinijoje (2017 m. rugsėjo 12–15 d.)

Sėkmingas pristatymas FMC parodoje, Šanchajuje

Rugsėjį „Teknos“ dalyvavo „Furniture Manufacturing & Supply China“ parodoje Šanchajuje. Pirmasis pasirodymas pasaulinėje parodoje po „Feyco Treffert“ prijungimo sukėlė didelį lankytojų susidomėjimą. Jacky Chengas, „Teknos“ padalinio Kinijoje generalinis direktorius:

„Teknos“ parodos stendo Kinijoje šūkis buvo „Gyvenk ekologiškai, gyvenk gerai“. Daugiausia dėmesio buvo skiriama aplinkai nežalingiems baldų, durų, grindų ir lauko baldų dangų sprendimams. Stende buvo demonstruojami tokie produktų pavyzdžiai: 1K ir 2K medžiagos vandens pagrindu, UV dangos sistema vandens pagrindu, oksiduojančios išdžiūstančios alyvos, šviesos diodais sukietinamos dangos bei įvairūs medienos konservantai vandens pagrindu, profesionalams skirti gruntai ir viršutinio sluoksnio dangos mediniams lauko elementams.

Jacky Chengas, „Teknos“ padalinio Kinijoje generalinis direktorius, papasakojo, kas labiausiai domino lankytojus ir kodėl „Teknos“ parodoje sulaukė tokios didelės sėkmės.

Klausiame: Kuo FMC yra svarbi „Teknos“?

Jacky Chengas: FMC yra svarbiausia baldų pramonei skirta paroda Kinijoje. „Feyco Treffert“ pirmą kartą dalyvavo parodoje 2016 metais, norėdama imtis ryžtingesnių veiksmų baldų pramonėje. Šiemet galėjome pristatyti didesnę produktų įvairovę „Teknos“ vardu, nes produktų asortimentas buvo praplėstas, įtraukiant produktus, skirtus naudoti lauke. „Teknos“ įsitikinimu, baldų pramonė Kinijoje turi didžiausią augimo potencialą – todėl ši paroda mums ypač svarbi.

Klausiame: Kaip lankytojai sutiko pirmą kartą parodoje dalyvavusį „Teknos Treffert“?

Jacky Chengas: Buvome maloniai nustebinti. Iki dabar Kinijoje „Teknos“ nebuvo plačiai žinoma. Daugelis lankytojų atrodė nustebinti plataus „Teknos“ asortimento – produktų, skirtų vidaus ir lauko naudojimui. Ypač didelį įspūdį jiems paliko didžiulė produktų vandens pagrindu pasiūla. Daug dėmesio sulaukė tokios naujovės kaip antipirenų sistemos, LED ir UV šviesoje kietėjančios dangos ir skaitmeninio spausdinimo sprendimai. Bendras įspūdis buvo toks, kad „Teknos Treffert“ gali pasiūlyti Kinijos rinkai  daugiau negu „Feyco Treffert“.

Klausiame: Kurie sprendimai labiausiai sudomino lankytojus?

Jacky Chengas: Be jokios abejonės – dangos vandens pagrindu. Dėl naujausių Kinijos aplinkos apsaugos gairių daugybė gamintojų turės pereiti nuo dangų tirpiklių pagrindu prie dangų vandens pagrindu. Iš mūsų stende pristatytų produktų jie galėjo įsitikinti, kad „Teknos“ visuomet siūlo teisingus sprendimus. Dar viena svarbi žinia lankytojams – kad mes turime patirties ir praktinių žinių, kaip padėti klientams, pereinantiems prie produktų su mažu LOJ kiekiu.

Klausiame: Kaip apskritai vertinate parodos sėkmę?

Jacky Chengas: Bendras parodos lankytojų srautas padidėjo daugiau nei 26 %, lyginant su praėjusiais metais, be to, pastebėjome pokyčių ir prie stendo. Vyko daugybė puikių diskusijų ir gavome progą užmegzti naujus ryšius su Kinijos ir Pietryčių Azijos gamintojais. Šios augančios rinkos yra svarbios „Teknos“. Parodoje vykusios diskusijos parodė, kad sujungę „Teknos“ ir „Feyco Treffert“ jėgas galime sustiprinti savo pozicijas rinkoje. Apibendrinant, parodoje patyrėme didžiulę sėkmę.

Jacky Chengas, „Teknos“ padalinio Kinijoje generalinis direktorius

Medienos dažymo naujienos, 2017 m. lapkritis